Pralnia Edyta
Poszukujesz porady lub podpowiedzi? Napisz, na pewno pomożemy.
- Gaja-91
Pralnia Edyta
Witajcie. Korzystaliście może z usług pralniaedyta.pl w Krakowie? Słyszałam, że zapewniają bardzo wysoki poziom usług i szczególnie opłaca się nawiązać z nimi stałą współpracę. Waszym zdaniem to prawda?
- Nadzieja-99
Re: Pralnia Edyta
Post autor: Nadzieja-99 »
Zlecam tej firmie pranie pościeli hotelowej i złego słowa powiedzieć nie mogę. Widać, że bardzo się starają, dbają o szczegóły i używają skutecznych środków czy metod. W dodatku nie mają wygórowanych cen. Z całego serca polecam.
Post autor: Luśka23 »
Ja ostatnio widziałam pralnię tę https://www.pralnia-warszawianka.pl/ , jak dla mnie to rewelacyjna oferta. W Warszawiance liczą się z czasem klientów, dlatego nie wymagają osobistego przyniesienia rzeczy do pralni. Dysponują własnym transportem, dzięki któremu docierają pod podany adres w błyskawicznym tempie i odbierają rzeczy.
Post autor: Kaśka »
Pranie dywanów to jedna z niezbędnych usług dla firm posiadających wykładziny. Dzięki innowacyjnej metodzie wypracowanej przez firmę RoyalMaids dywany nie są prane na płasko u klienta, dzięki czemu brud nie jest tylko rozcierany, a używane są specjalne maszyny, które świetnie radzą sobie nawet z najcięższymi zabrudzeniami. Pranie dywanów Wrocław przyda się nie tylko w przedświątecznych porządkach, ale również wielu innych sytuacjach.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne
- ↳ Kancelarie adwokackie