Czytam na stronie http://twoje.info.pl/rosnie-popularnosc ... -na-forex/ O popularności tradingu automatycznego na walutach czyli tzw. forexie.
Czy wg was rzeczywiście ludzie którzy chcą zarobić wiecej niż 1% rocznie na lokacie tak dzisiaj do takich systemów lgną?
Albo czy macie jakiegoś znajomego, który sam tak zarabia
i rzeczywiście kosi ładne procenty roczne?
O popularności tradingu automatycznego...
Poszukujesz porady lub podpowiedzi? Napisz, na pewno pomożemy.
- galadriela
- Greta
Re: O popularności tradingu automatycznego...
Ja też niedawno sporo czytałam o kursach walut online i notowaniach Forex https://smarttrader.pl/. Mam wrażenie, że ostatnio ten temat zrobił się popularny. Uważam, że zanim zacznie się inwestować, trzeba najpierw posiąść specjalistyczną wiedzę, żeby nie stracić sporej sumy pieniędzy. Polecam o tym poczytać.
- galadriela
Post autor: galadriela »
Inwestować w pochodne oparte na tematach, które dają warunki do zysków. Mam tak ulokowane 20 proc. kapitału - leżą w systemie XTB. moim zdaniem bardzo fajna opcja i przyszłościowa.
xerox c118 toner
xerox c118 toner
Post autor: Nięl »
Dla tych, którzy chcą zarabiać, radzę spojrzeć na te opcje. Teraz jest wiele wygodnych i interesujących stron internetowych i programów maklerskich, które pozwalają bardzo łatwo i wygodnie korzystać z giełdy. W szczególności tutaj platforma, handlowa, trading handel akcjami To na pewno pomoże сi zwiększyć swoje dochody i jestem pewien, że nie pożałujesz tego, co robisz. To naprawdę opłacalne i skuteczne, sam się o tym przekonałem.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne
- ↳ Kancelarie adwokackie