nietrzymanie moczu
Poszukujesz porady lub podpowiedzi? Napisz, na pewno pomożemy.
nietrzymanie moczu
Post autor: malina55 »
są tu osoby, które miały problem z nietrzymaniem moczu? Czy wiecie gdzie jest duży wybór środków higienicznych i do tego dobre ceny? Może polecicie konkretne produkty?
Re: nietrzymanie moczu
Post autor: Gość »
Zobacz w DOZ, tam mają spory wybór tego typu produktów, no i są w przystępnej cenie. Mi swego czasu udało się nawet dostać jakieś próbki, super opcja na wypróbowanie przed zakupem 

Post autor: malina55 »
o te próbki pytałaś w DOZ czy były gdzieś wyłożone na standach? na pewno się do nich wybiorę, bo nie czuję się komfortowo na co dzień z tym problemem, mam nadzieję że coś mi doradzą
Post autor: Gość »
Próbki były wyłożone na takich tekturowych standach, ale jeśli nie widzisz u siebie w aptece to zawsze warto podpytać przy okienku i myślę, że coś się znajdzie 

Post autor: natulina »
Miałam z tym problem po ciąży, na szczęście już wszystko w normie. Bardzo pomogły mi wtedy wkładki na nietrzymanie moczu. W dozie mają duży wybór, warto zapytać o próbki i wybrać odpowiednie dla siebie
Post autor: rynna38 »
Mnie też nietrzymanie moczu spotkało teraz po ciąży, jakoś sobie radzę, na razie też korzystam z wkładek higienicznych. DOZ ma najlepsze ceny i chyba największy wybór.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne
- ↳ Kancelarie adwokackie