najtańsze oświetlenie LED
Poszukujesz porady lub podpowiedzi? Napisz, na pewno pomożemy.
- Iwan_98
najtańsze oświetlenie LED
Potrzebuję namiarów na kogoś kto dostarcza najtańsze oświetlenie LED. Zależy mi na dostawie prosto na plac budowy i to w miarę szybko. Najlepiej w ciągu trzech, czterech dni. Czy jesteście w stanie polecić mi kogoś takiego? Czy ktoś z Was współpracuje z jakimś solidnym dostawcą takiego oświetlenia? Z góry dziękuję, za każdą propozycję, na pewno skorzystam z kontaktu.
Re: najtańsze oświetlenie LED
Post autor: prażynkaa »
Jak wiadomo biuro jest sercem każdej firmy, dlatego o wszystko trzeba zdbać, jak chodzi o jego aranżację. Jak chodzi o mnie to zastanawia mnie teraz jakie oświetlenie do biura najlepiej byłoby wybrać? Może macie dla mnie jakieś wskazówki w tym zakresie?
Post autor: Zgaga »
Faktycznie macie rację i na pewno na ten moment jest to zdecydowanie najtańsze możliwe rozwiązanie. Jednak jeżeli chodzi o mnie to ja również jestem zdania, że bardzo ciekawe zastosowanie mają lampy targowe. Jak dla mnie bardzo ciekawą ofertę w tym zakresie posiada firma http://taniediody.pl/ więc ja również chcę ją wam polecić.
Post autor: patinka »
Bardzo dobre fajne oswieltenie maja w sklepie internetowym elampy.pl jak cos no i jesli chodzi o ceny to tez mega przystepnie to wyglada, takze polecam zajrzec i poogladac. Lampy ledowe tez są w ofercie
Post autor: domi09 »
Co jak co, ale takie opcje jak taśmy LED wodoszczelne też będą ok. Taśmy led też pobierają mają ilość prądu, a można je zastosować praktycznie wszędzie i stworzyć z nimi niebanalne projekty oświetleniowe. Zatem pomyślcie o tej opcji.
- sanderka
W przypadku oświetlenia przemysłowego, to super sprawdzają się takie lampy https://area-led.eu/pol_m_Oswietlenie-p ... O-207.html Testowałam wiele różnych opcji, ale jak mam być szczera - z tej jestem bardzo zadowolona.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne
- ↳ Kancelarie adwokackie