Skąd zamówić zestawy prezentowe?
Rekomendacje, opinie - polecamy najlepsze strony w internecie.
- julislawa_73
Skąd zamówić zestawy prezentowe?
Post autor: julislawa_73 »
Macie jakieś doświadczenia zamawianiem przez internet paczek prezentowych w większych ilościach? Chodzi mi gównie o paczki okolicznościowe dla pracowników - więc jeśli możecie mi polecić jakieś sprawdzone miejsca, w których będę mogła zamówić prezenty (na przykład świąteczne) dla moich pracowników i podwykonawców, to z góry dziękuję za informację. 

Re: Skąd zamówić zestawy prezentowe?
Post autor: Sandra »
Jest moim zdaniem sporo takich miejsc lecz to my sami tak naprawdę musimy zdecydować co oraz komu tak naprawdę chcemy wręczyć. Akurat ja jestem zdania, że zaglądanie na stronę https://zamowprezent.pl/ jest na pewno bardzo dobrą opcją i wiem, że tam zawsze znajdę takie upominki które się podobają.
Post autor: wiolkaa »
Akurat ja sama zastanawiam się nad tym by postawić na prezent na dzień dziecka w szkole . Co do upominków to jak dla mnie wybór jest tutaj naprawdę wielki i co ważne ceny też nie są jakieś wygórowane.
Post autor: baśkaa »
Ostatnio odkryłam https://www.napu.pl/kategoria/kosz-prezentowy-wytrawny/ i muszę przyznać, że oferują tam naprawdę szeroki wybór koszy prezentowych. Moim zdaniem, asortyment jest całkiem zadowalający, a prezenty są starannie przygotowane, co sprawia, że może to być świetna opcja.
Post autor: yustynka »
Ja zamówiłam zestawy prezentowe w sklepie orientana.pl
- wysyłka za darmo gdy zamówienie jest powyżej 99 zł
- przy zakupie 2 zestawów peeling za 1 gr
- kupowane kosmetyki w zestawie są taniej niż normalnie
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe