utrwalanie żywności
W tym dziale publikujemy tematy nie pozostające w związku z głównymi kategoriami.
- Leoncja_94
- Posty: 1
- Rejestracja: 30 maja 2022, 9:34
utrwalanie żywności
Post autor: Leoncja_94 »
Czy to prawda że wysokociśnieniowe utrwalanie żywności, to znaczy technologia HPP są najzdrowszą formą utrwalania jedzenia? Czy to prawda że smak i konsystencja takiego jedzenia zostają zachowane? Słyszałem że wszystkie właściowości także zostają zachowane. Czy to jest prawda, czy tylko chwyt marketingowy? Możecie powiedzieć jak to wygląda w praktyce?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne
- ↳ Kancelarie adwokackie
- ↳ Apteki
- ↳ Sklepy AGD i RTV
- ↳ Zdrowa żywność
- ↳ Drukarnie
- ↳ Drzwi, okna, szklarze
- ↳ Porady
- ↳ Ciekawostki
- ↳ Polecane strony
- ↳ Opinie o firmach
- ↳ Inne
- ↳ Ogłoszenia PRACA