gdzie wykonać makijaż trwały brwi ? ( Warszawa )
Produkcja mebli, sprzętu i wyposażenia. Znasz profesjonalistów, których możesz polecić? Daj znać.
- ulakita
gdzie wykonać makijaż trwały brwi ? ( Warszawa )
Hej wszystkim Czy są tu osoby z Warszawy ? Poradzicie do kogo się warto wybrać na makijaż permanentny ? Chodzi za mną od dawna ale w końcu się odważyłam. Teraz szukam osoby, która podejdzie do tematu profesjonalnie i która ma już jakieś doświadczenie w temacie. Z góry dzięki za pomoc.
- ludvina
Re: gdzie wykonać makijaż trwały brwi ? ( Warszawa )
Jak stolica to tylko Dominika Kossakowska z salonu Jest Pięknie na Wilczej. W mojej ocenie to najlepsza linergistka w mieście. robiłam u niej brwi i kreske na górnej powiece a teraz myślę jeszcze o ustach.
- ludvina
wiesz co jeśli chodzi o insta to nie wiem bo ja sama nie mam tam konta ale na fb znajdziesz ją na pewno i bedziesz sobie mogła zerknąc na jej prace Jak dla mnie jest bezkonkurencyjna a przy tym pracuje na świetnych jakościowo barwnikach więc jest w pełni bezpiecznie.
- ulakita
tak udało się zrobić brwi w styczniu W marcu planowałam umówić się też na kreski ale póki co plany nieco odłożyłam w czasie. Tak czy siak mogę jedynie potwierdzić to co wczesniej pisałaś - Dominika to świetna linergistka
- Serafinka88
Post autor: Serafinka88 »
W Warszawie uważam, ze najlepiej zrobić u pani Magdy Bąk Pani ma ogromne doświadczenie bo jakies 21 lat. Działa od 1999 roku Więc na prawdę pani ma ogromne doświadczenie. mi ta pani robiła makijaż brwi oraz ust. Zdecydowałam się też jeszcze rzęski Bo też je robi pięknie i profesjonalnie. Co do makijażu jeszcze permamentnego- usta sa pieknie pdokreslone jak i brwi, wszystko wygląda po prostu tak naturalnie
- joaśka
Ja sama maluję sobie brwi Jakoś nie mogę się przkonac do stałych makijaży. Gdybyś szukała dobrego podkładu to polecam krem BB. Tutaj https://magazyn.ceneo.pl/artykuly/najlepszy-krem-bb znajdziesz ranking najlepszych kremów BB na rynku. Według mnie to idealny kosmetyk na lato.
- Darkisa
Ja także maluje sobie sama brwi, używam do tego mineralne cienie do brwi Annabelle Minerals https://www.annabelleminerals.com/pl_pl ... e-wow.html
Ta paleta cieni jest idealna, aby dopasować idealnie kolor do swoich brwi, a do tego są wzbogacone w witaminę E oraz naturalne oleje np. slonecznika oraz avocado
Ta paleta cieni jest idealna, aby dopasować idealnie kolor do swoich brwi, a do tego są wzbogacone w witaminę E oraz naturalne oleje np. slonecznika oraz avocado
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne
- ↳ Kancelarie adwokackie