Witajcie,
czy korzystacie z elektronicznego obiegu dokumentów w firmie?
Elektroniczny obieg dokumentów
Produkcja mebli, sprzętu i wyposażenia. Znasz profesjonalistów, których możesz polecić? Daj znać.
-
Re: Elektroniczny obieg dokumentów
Owszem, my taki obieg dokumentów wprowadziliśmy do naszej firmy przy współpracy z firmą Primesoft, której oferta jest dostępna na stronie http://www.primesoft.pl/. Myślę, że w wolnej chwili naprawdę warto się z nią zapoznać Taki obieg uprości Wam wiele spraw, a nawet pozwoli ograniczyć koszty
Post autor: Antońna »
Jeszcze nie posiadamy na zakładzie jednak chodzą słuchy, że ma zostać wprowadzony ten cały elektroniczny obieg dokumentów podobno od Contman. Sama nie wiem co o tym myśleć. Podobno maja być oszczędności i usprawnienie pracy jednak ja mam obawy czy to będzie aż takie intuicyjne? A co z dokumentami które mamy fizycznie? Czy to będzie trzeba wszystko zeskanować czy będzie tryb hybrydowy
Post autor: małek »
W dzisiejszych czasach to podstawa. Zwłaszcza podczas pracy zdalnej. Systemy przesyłu danych stworzone bezpośrednio pod Twoją firmę naprawdę mogą usprawnić jej funkcjonowanie. Zainwestowałem na początku pandemii, firma zrobiła dla mnie aplikacjekokszka pisze: ↑30 wrz 2019, 23:00 Witajcie,
czy korzystacie z elektronicznego obiegu dokumentów w firmie?
i system ewidencji czasu pracy. Ja mam łatwiej w rozliczeniach, a pracownicy w samej realizacji obowiązków.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne
- ↳ Kancelarie adwokackie