drzwi z firmy kris drzwi, warto ?
Produkcja mebli, sprzętu i wyposażenia. Znasz profesjonalistów, których możesz polecić? Daj znać.
- ulakita
drzwi z firmy kris drzwi, warto ?
hejka kochani planuje generalny remont domu, tym razem będę go urządzać w takim wiejskim stylu. Planuje zakup nowych drzwi, ale wiecie takich robionych na specjalne zamówienie ( profesjonalnie postrzałe, w wybranym przeze mnie odcieniu itd). Znalazłam w sieci namiar na firmę Kris Drzwi i zastanawiam się czy warto to własnie u nich zrobić zakupy?
- ludvina
Re: drzwi z firmy kris drzwi, warto ?
tak się składa, ze mniej wiecej rok temu robiłam u nich zakupy firma uczciwa i solidna, myślę, ze spokojnie możesz zamawiać bo tu na pewno realizują takie zamówienia indywidualne.
- ulakita
no własnie jestem już po wstepnej rozmowie z Panem Krzysztofem i brzmi to całkiem logicznie. Byłam tylko ciekawa jak z jakością, bo jednak usłyszeć to od klienta to nie to samo co od samego właściciela.
- ludvina
nie no jasne ja tam też często zaglądam na takie fora i szukam informacji Tu o jakość możesz być solidna. Widać, ze mają duże doświadczenie w pracy z drewnem, drzwi są mega wytrzymałe i wizualnie też prezentują się fajnie ( ale tu już wszystko zalezy od Twojej fantazji ;p ). Zdecydowanie kupuj, nie pożałujesz
- ulakita
okej chcialam tylko poinformować, ze zamówienie złożyłam nie będę już dłużej zwlekać i rozmyślać czy szukać gdzie indziej bo to bez sensu. a tak moje drzwi zaczna sie juz zaraz tworzyc
- ludvina
pewnie! ja tam też wychodzę z założenia - co masz zrobić jutro zrób zaraz. I z reguły dobrze na tym wychodze daj znać jak już zamówienie dotrze, jestem ciekawa Twoich opinii i wrazen
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne
- ↳ Kancelarie adwokackie