Wystartowanie z nowym biznesem
Gdzie kupić części samochodowe, a gdzie opony? Opinie, nowości, rady.
Wystartowanie z nowym biznesem
Post autor: Armiś »
Kochane ,proszę o radę. Zamierzam wystartować z moim nowym biznesowym pomysłem, ale boje się, ze to nie znajdzie zainteresowania wśród ludzi. Zamierzam zająć się promocja polskich firm, produkujących w Polsce. Chodzi o branże odzieżowa, kosmetyczna, zabawkową głównie, ale nie wykluczam innych ciekawych produkcji. Chce prowadzić vloga i bloga. Zamierzam jeździć po firmach w 100% polskim kapitałem i robić filmiki z nimi. To będą rozmowy z właścicielami o ich produkcji, czym się wyróżniają, jakie maja problemy, z czego są dumni itp. Ogólnie biznes ma polegać na tym, ze ja chce promować polska produkcje a firmy które będą ze mną współpracować będą mi za ta promocje płacić. Na początku będę to robić z bardzo małymi firemkami a potem jeśli się rozkręce to liczę także na duże firmy. Obawiam się tylko czy kogoś to w ogóle będzie interesować? Czy mam szanse zdobyć popularność?Oczywiście nie chodzi o popularność mojej osoby tylko mojego kanału, żeby przyciągał te firmy do promocji co sądzicie?
Re: Wystartowanie z nowym biznesem
Post autor: Iwuśki »
To zależy na kogo byś trafiła. Są firmy, które ledwo zarabiają na ZUS i ciężko by im było wydać pieniądze na reklamę, a są firmy, którym się bardzo dobrze powodzi i nie potrzebują takiej reklamy, bo same są już marką.
Zerknij sobie rownież tutaj:
nakonto.com.pl
Na stronie są porady, jak optymalizować w firmie podatki. Myślę, ze powinno Ci się to przydać na start
Zerknij sobie rownież tutaj:
nakonto.com.pl
Na stronie są porady, jak optymalizować w firmie podatki. Myślę, ze powinno Ci się to przydać na start
- showbiznes
Re: Wystartowanie z nowym biznesem
Post autor: showbiznes »
W nowym biznesie na pewno przydadzą się rozmowy bez limitu, konkurencyjną ofertę ma w tym zakresie Koba link . Dodatkowo możemy również u nic wykupić dostęp do internetu, abonament jest tam bardzo konkurencyjny. Wiem z opinii że wszystko działa świetnie a klienci nie skarżą się tam praktycznie na nic.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne
- ↳ Kancelarie adwokackie