Serwer bez limitu transferu
Gdzie kupić części samochodowe, a gdzie opony? Opinie, nowości, rady.
Serwer bez limitu transferu
Post autor: Lośek »
Szukam sprawdzonego, dobrego i wydajnego serweru. Najlepiej takiego na którym nie ma limitu transferu będę bardzo wdzięczny jak mi coś podpowiecie i doradzicie, bo się ogarnać wsród tych wszystkich ofert jest naprawdę bardzo ciężko. Także zdaje się na was!
- lajla
Re: Serwer bez limitu transferu
No to akurat prawda, ofert jest tyle, że jak człowiekowi przychodzi wybrać, to nie wiadomo na co się zdecydowac. Mi jakiś czas temu był potrzebny dobry, niezawodny VPS i zdecydowałam się skorzystać z homecloud, znajomy mi ich polecał i bardzo zachwalałam, więc się zdecydowałam
Re: Serwer bez limitu transferu
Post autor: Jonaszek »
Przechowywanie poufnych danych w chmurze wymaga szczególnej uwagi. Zaleca się szyfrowanie plików przed ich wysłaniem do chmury, co zapewnia dodatkową warstwę bezpieczeństwa nawet w przypadku dostępu nieautoryzowanych osób. Wiele firm oferuje już wbudowane opcje szyfrowania, ale warto rozważyć dodatkowe rozwiązania dostępne na rynku, które są omówione tutaj https://rynekinformacji.pl/jak-dbac-o-s ... w-chmurze/. Niezależnie od wybranej metody, ważne jest regularne aktualizowanie protokołów zabezpieczeń.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne
- ↳ Kancelarie adwokackie