Części do auta
Gdzie kupić części samochodowe, a gdzie opony? Opinie, nowości, rady.
- Inocenty_60
Części do auta
Post autor: Inocenty_60 »
Cześć, polecicie mi jakieś dobre sklepy internetowe z częściami do auta? Na moje oko malexa.pl ma całkiem w porządku ofertę. Może ktoś z was już coś stamtąd zamawiał?
- otniel-93
Re: Części do auta
Jak dla mnie Malexa jest numerem jeden wśród internetowych sklepów moto. Sam wielokrotnie robiłem tam zakupy i właściwie nie zamierzam tego zmieniać. Ostatnio zamówiłem nawet nowy czujnik temperatury wody i obecnie czekam na paczkę, ale na pewno wszystko będzie w porządku
-
Moim zdaniem w części i różnego rodzaju akcesoria do samochodów najlepiej zaopatrywać się przez internet. Jeśli na przykład ktoś z Was szukałby profesjonalnej wyciągarki do samochodu terenowego, to polecam zajrzeć na stronę https://terenowiec.pl/pl/97-wyciagarki. Jak widać mają tam spory wybór takich wyciągarek - ręcznych, hydraulicznych i elektrycznych, które można tam zamówić po niewygórowanych, atrakcyjnych cenach
Post autor: łukasz81 »
Gdzie kupujecie?otniel-93 pisze: ↑19 sty 2021, 0:48 Jak dla mnie Malexa jest numerem jeden wśród internetowych sklepów moto. Sam wielokrotnie robiłem tam zakupy i właściwie nie zamierzam tego zmieniać. Ostatnio zamówiłem nawet nowy ... i obecnie czekam na paczkę, ale na pewno wszystko będzie w porządku
___
hurt kurtki
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne