Wózek dziecięcy
Medycyna estetyczna, stomatologia, sprzęt medyczny. Polecamy i dzielimy się opiniami.
- Antony23
Wózek dziecięcy
Nie dziwi mnie to, że wybór wózka dziecięcego jest często sporym wyzwaniem. W końcu na rynku jest wiele modeli, więc można się w tym nieźle pogubić. Najlepiej sprawdźcie model E-priam z https://umalucha.pl/ bo to sprawdzony sprzęt. Powinno być to dla Was dobrym wyborem.
- Nemo
- Kontakt:
Re: Wózek dziecięcy
Takie wózki są dodatkowo całkiem drogie.
Taśmy transportowe modułowe od Eurotex.
- carpa
Tak, ja kupiłam nieco tańszy wózek, bo wybrałam x-lander ale za to jest bardzo solidny i praktyczny, ma duży kosz zakupowy, doskonałą amortyzację, masę kieszonek a także diody led w podnóżku poprawiające widoczność wózka po zmroku
- galadriela
Post autor: galadriela »
Ja jakoś nie lubię spacerować wózkiem dziecięcym, zdecydowanie wole własnie nosić malucha w nosidełku od kinder hop
Wtedy jest zdecydowanie spokojniejszy a mnie nie boli kregosłup. Fajne nosidełka ma sklep http://kinderhop.pl

- ludvina
Zdecydowałam się na wózek Riko Basic bo to wygodny , nowoczesny i solidny wózek który spełnił wszelkie moje oczekiwania co do wózka. Gondola posiada funkcje bujania, siedzisko jest przepinane i można je złożyć do transportu , koła pompowane amortyzowane.
- Balladyn
tez mam nosidełko i jak idę gdzieś blisko to przeważnie je wybieram, ale bez wózka się nie ruszam na dalsze wyprawy
Poszłam sprawdzic jak się nazywa nasza spacerówka i jest to Euro-Cart Flex - kosz ma duży na zakupy i jest mega wygodny 

- monia
Dokładnie, wózek jest tańszy ale wcale nie gorszy, jak dla mnie ma idealny stosunek jakości do ceny, też taki kupiłam bo oglądałam kilkanaście i x-lander wypadł najlepiejcarpa pisze: ↑17 kwie 2020, 8:01 Tak, ja kupiłam nieco tańszy wózek, bo wybrałam x-lander ale za to jest bardzo solidny i praktyczny, ma duży kosz zakupowy, doskonałą amortyzację, masę kieszonek a także diody led w podnóżku poprawiające widoczność wózka po zmroku
- mczay
A czy znacie tego https://espiro.pl/wozki-spacerowe producenta? Ma on w swojej ofercie wózki spacerowe które są bezpieczne i wygodne w przewożeniu, do tego są solidne, wykonane z wysokiej jakości materiałów. Dostępne są w większości sklepów z takim asortymentem.
- ulakita
Ja wybierając wózek zdecydowałam się na zakup wielofunkcyjnego wózka , wybrałam Riko Marla w pełnej wersji , dzięki temu miałam wózek głęboki, spacerówkę oraz fotelik samochodowy w komplecie. Wózek posiada nowoczesne koła z poliuretanu z bardzo dobrą amortyzacją oraz przepinane siedzisko i gondolę z regulacją oparcia. Łatwo się go składa, prowadzi się go bez wysiłku .
- Mediolanczyk
Post autor: Mediolanczyk »
A jakie spacerówki dla dwulatka polecacie? Dziecko jest dość małe. Jakie modele spacerówek Wy macie i sobie chwalicie? Podpowiecie mi?
- hulda.stiedemann
Post autor: hulda.stiedemann »
Nie można oszczędzać na wózku. Musimy mieć pewność, że nasze dziecko w każdych warunkach jest bezpieczne.
- ludvina
a wozki z firmy cavoe znacie
? jak nie to zerknijcie, sama kupiłam model AXO i jestem zachwycona
ekstra jakośc, dobra cena, szybka d ostawa. wozek jest elegancki i nowoczesny a przy tym porządnie wykonany. Ma mocne koła, niezawodną amortyzację.

- carpa
Właśnie o nich czytałam ale już wcześniej kupiliśmy x-landera i ten wózek się u nas doskonale sprawdza, można bez problemu go zabrać za miasto i spacerować po nieutwardzonych drogach a ma tak dobrą amortyzację że dziecko się nie wybudza jak jedziemy po wertepach
Post autor: ącka »
my sporo podróżujemy i ogólnie żyjemy aktywnie dlatego szukałam wózka, który sprosta tym wymaganiom. Sprzedawca w sklepie doradził nam SPIN z Euro Cart. lekki, zwrotny, po złożeniu można go schować w praktyczny pokrowiec. Fajnie, ze ma dość pojemny kosz na zakupy i uchwyt na kubek 

Post autor: SyllwesterŻ »
Godne rozważenia są na pewno wózki Bebetto, to dobra marka, której zaufało już wiele mam
Na wózku dziecięcym nie ma co oszczędzać, bo przecież bezpieczeństwo pociech jest najważniejsze.

Post autor: Aguś »
też postawiłam na wózek z Euro Cart, ale zależało mi na czymś nieco większym niż spin. mieszkamy poza miastem i zależało mi na wózku, który da radę w terenie. kupiliśmy więc volt pro
dla dzieci do 22 kg, dość wysoki a przy tym mały po złożeniu.

- monia
Kochana jak chcesz kupić dobry wózek to zamów sobie online tego x-landera https://www.babyboom.pl/testujemy/wozki ... opinia-mam , zobacz jakie ma wysokie oceny mam które go używały, to jest najlepsza rekomendacja Smile
Post autor: Zuzia462 »
Myślę, że super wyborem jest CAVOE AXO STYLE. Ten model można zabrać na spacer do lasu. Ma amoryzację, która świetnie wytłumi nawet największe wertepy, co zapewnia spokojną drzemkę podczas całego spaceru.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne
- ↳ Kancelarie adwokackie