Salon kosmetyczny

Medycyna estetyczna, stomatologia, sprzęt medyczny. Polecamy i dzielimy się opiniami.
Aniła

Salon kosmetyczny

Post autor: Aniła »

Jeśli szukacie sprawdzonego salonu kosmetycznego w Kutnie, to mogę polecić Wam ten, którego pacjentką/klientką jestem sama od dłuższego już czasu. Zazwyczaj robię u nich paznokcie żelowe - zawsze są świetnej jakości, estetycznie wykonane i naprawdę długo się trzymają na paznokciach.
karol22223ąąąć

Re: Salon kosmetyczny

Post autor: karol22223ąąąć »

Moja żona prowadzi salon kosmetyczny i naprawdę ten salon jest bardzo dobrze prowadzony. Kto dobrze prowadzi salon kosmetyczny to naprawdę może zarobić dużo pieniędzy.

Post autor: Młynkowa »

Uwielbiam dobrze zrobiony pedicure i wiem, że sama nie jestem tego w stanie tak zrobić jak one https://fajnepaznokcie.pl/cennik-paznokci/Wszystkie zabiegi wykonują w pełni bezpiecznie i zapewniają każdej klientce swój zestaw pilników i kopytek do odsuwania skórek. Super atmosfera:)
ahan

Post autor: ahan »

Ja miałam w końcu robioną depilację laserową. Marzyłam o tym zabiegu, bo miałam dosyć krostek, wrastających włosków i ciągłego golenia nóg. Na depilację udałam się do Instytutu Urody Casolla https://www.casolla.pl/oferta/depilacja-laserowa-vectus w Poznaniu. Leser skutecznie poradził sobie z usunięciem włosków, skóra jest już gładka, nic nie wyrasta. Cenowo wyszło korzystnie, zabiegów miałam rekomendowaną ilość i ona faktycznie wystarczyła. Zamierzam iść tam jeszcze na depilację laserową pach i bikini :).
miodzia

Post autor: miodzia »

Jak chodzi o mnie to słyszałam, że bardzo dobry ma być salon kosmetyczny Laserowe Wow w Tarnowskich Górach. Przede wszystkim, to co mogę dodać to to, że mają oni konkurencyjne ceny, a same zabiegi są wykonywane pod okiem najlepszych specjalistów. Nie wiem, ale myślę, że warto się zapoznać dokładnie z ich ofertą.
ODPOWIEDZ