Salon kosmetyczny
Medycyna estetyczna, stomatologia, sprzęt medyczny. Polecamy i dzielimy się opiniami.
Salon kosmetyczny
Post autor: Aniła »
Jeśli szukacie sprawdzonego salonu kosmetycznego w Kutnie, to mogę polecić Wam ten, którego pacjentką/klientką jestem sama od dłuższego już czasu. Zazwyczaj robię u nich paznokcie żelowe - zawsze są świetnej jakości, estetycznie wykonane i naprawdę długo się trzymają na paznokciach.
Re: Salon kosmetyczny
Post autor: karol22223ąąąć »
Moja żona prowadzi salon kosmetyczny i naprawdę ten salon jest bardzo dobrze prowadzony. Kto dobrze prowadzi salon kosmetyczny to naprawdę może zarobić dużo pieniędzy.
Post autor: Młynkowa »
Uwielbiam dobrze zrobiony pedicure i wiem, że sama nie jestem tego w stanie tak zrobić jak one https://fajnepaznokcie.pl/cennik-paznokci/Wszystkie zabiegi wykonują w pełni bezpiecznie i zapewniają każdej klientce swój zestaw pilników i kopytek do odsuwania skórek. Super atmosfera:)
Post autor: ahan »
Ja miałam w końcu robioną depilację laserową. Marzyłam o tym zabiegu, bo miałam dosyć krostek, wrastających włosków i ciągłego golenia nóg. Na depilację udałam się do Instytutu Urody Casolla https://www.casolla.pl/oferta/depilacja-laserowa-vectus w Poznaniu. Leser skutecznie poradził sobie z usunięciem włosków, skóra jest już gładka, nic nie wyrasta. Cenowo wyszło korzystnie, zabiegów miałam rekomendowaną ilość i ona faktycznie wystarczyła. Zamierzam iść tam jeszcze na depilację laserową pach i bikini
.

Post autor: miodzia »
Jak chodzi o mnie to słyszałam, że bardzo dobry ma być salon kosmetyczny Laserowe Wow w Tarnowskich Górach. Przede wszystkim, to co mogę dodać to to, że mają oni konkurencyjne ceny, a same zabiegi są wykonywane pod okiem najlepszych specjalistów. Nie wiem, ale myślę, że warto się zapoznać dokładnie z ich ofertą.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne
- ↳ Kancelarie adwokackie