miesiączka
Medycyna estetyczna, stomatologia, sprzęt medyczny. Polecamy i dzielimy się opiniami.
miesiączka
Post autor: gość »
Jako ojciec - miesiączka jest dla mnie tajemnicą. Chciałem jednak pogłębić swoją wiedzę w tym zakresie i zajrzałem na stronę https://nastolatki.myob.pl/jak-obliczyc ... miesiaczki . Jak najbardziej nie żałuję i znalazłem tam mnóstwo odpowiedzi na moje pytania i wątpliwości. Polecam każdemu facetowi zaznajomić się z tym tematem.
- enika
Re: miesiączka
Akurat mojego faceta takie rzeczy nie interesują ale na mnie miesiączka sprawiała mi największe problemy gdy zaczynał się pms. Wtedy czułam się rozdrażniona, praktycznie non stop byłam zdenerwowana no i łykałam sporo tabletek przeciwbólowych. Ale z czasem mój ginekolog zalecił mi stosowanie antykoncepcji hormonalnej i muszę przyznać że po vines faktycznie nie odczuwałam żadnego dyskomfortu związanego z okresem.
Post autor: raduś »
Ostatnio na wielu witrynach internetowych ukazało się kilka artykułów na ten temat ale ciężko było znaleźć rzetelne i sensowne informacje... Odwiedziłem kilka stron ale to tutaj najlepiej opisali ten problem dlatego nie zwlekaj i kliknij w ten link http://sierant-gabinety.pl/oferta/medycyna-estetyczna/
Post autor: aven »
Super! Bardzo się cieszę, że pan chciał zgłębić temat, bo nie każdy tata się na to decyduje, a przecież nie jest to żadne tabu . Oczywiście najbardziej rzetelną wiedzę znajduje się u ginekologa. Do niego chodzi się ze wszystkimi zaburzeniami miesiączkowania, itp. Od siebie mogę polecić ginekologa położnika Antoniego Kubiaka, który przyjmuje w Koninie na ulicy Szarych szeregów (wcześniej miał swój gabinet na ulicy Kleczewskiej). Lekarz ma fantastyczne podejście do pacjentek, jeżeli martwisz się o pierwszą wizytę córki, to koniecznie zapisz ją do tego specjalisty, On jest delikatny, umie przełamać to skrępowanie, do tego wykonuje wszystkie potrzebne badania dokładnie. Naprawdę warto wybrać właśnie go.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne
- ↳ Kancelarie adwokackie