miesiączka
Medycyna estetyczna, stomatologia, sprzęt medyczny. Polecamy i dzielimy się opiniami.
miesiączka
Post autor: gość »
Jako ojciec - miesiączka jest dla mnie tajemnicą. Chciałem jednak pogłębić swoją wiedzę w tym zakresie i zajrzałem na stronę https://nastolatki.myob.pl/jak-obliczyc ... miesiaczki . Jak najbardziej nie żałuję i znalazłem tam mnóstwo odpowiedzi na moje pytania i wątpliwości. Polecam każdemu facetowi zaznajomić się z tym tematem.
- enika
Re: miesiączka
A to ciekawe jak ojciec interesuje się takimi rzeczami U mnie to ja mamie wszystko opowiadałam co i jak. Miałam największy problem z nieregularnością moich okresów, dlatego poszłam z mamą do ginekologa i on mi wszystko wytłumaczył i znalazł sposób na mój problem. Zapisał mi tabletki vines, które mają niską zawartość hormonów, ale mimo to i tak bardzo pozytywnie wpłynęły na mój organizm.
- lajla
Re: miesiączka
Miesiaczka to taki troche temat rzeka.. najgorzej jak sie wmawia mlodym dziewczynom, ze to normalne ze boli i ze tak juz jest.. Nieprawda. Bardzo bolesne miesiaczki to znak, ze cos sie dzieje nie tak. U mnie sie okazalo, ze przyczyna czegos takiego byla endometrioza. Jestem po operacji w szpitalu Medicover i teraz jest juz naprawde duzo lepiej
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne
- ↳ Kancelarie adwokackie