Gojenie się ran
Medycyna estetyczna, stomatologia, sprzęt medyczny. Polecamy i dzielimy się opiniami.
-
Re: Gojenie się ran
Ja ostatnio miałam drobny wypadek i trochę zadrapań na ciele. Koleżanka poleciła mi preparat na gojenie ran o nazwie Octenisept. Polubiłam go od samego początku za wygodną firmę sprayu. A później okazało się, że rany rzeczywiście dzięki niemu goją się dużo szybciej
- Kropkapodi
Post autor: Kropkapodi »
Niestety niektóre rany goją się bardzo trudno. Jeśli macie problem z taką raną to warto zastosować specjalne preparaty wspomagające gojenie. Bardzo dobry i tani żel na rany znajdziecie w aptece internetowej https://www.apteka-leki.pl/ . Tu możecie tez kupić specjalne tabletki, które wspomagają gojenie i leczenie ran po różnych urazach. Oczywiście podstawą jest regularna pielęgnacja rany, wtedy można liczyć na dobre efekty.
- sakk
Ja też Octenisept stosuję. Najszybciej działa i nie piecze rana jak się stosuje. Dla dzieci będzie dlatego ok. Bardzo dobrze odkaża ale przy tym nie zaburza naturalnej regeneracji skóry. Teraz z maluchami jestem na działce - co chwilę wywrotki, strup na strupie. Bez takiego środka ani rusz.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne
- ↳ Kancelarie adwokackie