program do fakturowania - wybór
Projektowanie stron WWW, konfiguracja sieci, sprzęt firmowy - polecamy firmy informatyczne.
program do fakturowania - wybór
Post autor: Sydeń »
Czy macie może dla mnie jakieś podpowiedzi, jeśli chodzi o wybór dobrego programu do fakturowania? Zależy mi wygodzie i funkcjonalności. Będę wdzięczny za konkretne podpowiedzi bo sam nie do końca mam w tym doświadczenie a na pewno ułatwiłby mi zadanie
Re: program do fakturowania - wybór
Post autor: Dozeń »
Według mnie na pewno warto tutaj wymienić w mojej opinii program do fakturowania RafSoft https://www.rafsoft.net/ i uważam, że to bardzo dobry kierunek jeśli szukacie skutecznego rozwiązania do efektywnej pracy w księgowości, aby wszystko było w jednym miejscu i jednocześnie w pełni dokładne i zgodne ze standardami obecnego roku. Licencja nie jest droga, a tym bardziej że przed zakupem spokojnie można go sobie przetestować.
Post autor: BartłomiejKK »
Tutaj zdecydowanie mogę zgodzić się z wypowiedzią poprzedniczki jeśli chodzi o wybór dobrego programu do efektywnego prowadzenia księgowości to RafSoft świetnie się sprawdza. Profesjonalne podejście obsługi technicznej, dobry zakres cenowy i rozbudowany zakres funkcjonalności, aby wszystko szło po Waszej myśli. Pozdrawiam i oczywiście efektywnej pracy życzę!
Post autor: Sydeń »
Ciekawy temat i rzeczywiście dobrze wiedzieć, że zostały poruszone rozwiązania związane z księgowością i jej rozwojem. Mam nadzieję, że również uda Wam się podjąć racjonalną decyzję dla biznesu i oczywiście efekty końcowe przełożą się na najwyższą skuteczność. Pozdrawiam i dajcie znać jak tam sobie radzicie
Post autor: Veześ »
Podzielam opinię co do programu RafSoft https://www.rafsoft.net/co-nowege-w-pro ... turowania/ to można liczyć na efektywność pracy, stabilność działania i jednocześnie profesjonalne wsparcie ze strony obsługi technicznej co jest kluczowe dla efektywnej pracy w dziale księgowym. Dajcie znać na co się zdecydowaliście i jak się u Was pracuje w księgowości firmowej
Post autor: FilipKoń »
Zdecydowałam się również postawić na RafSoft i przyznam, że jeśli chodzi o dobry program do fakturowania to on w pełni spełnia swoje zadanie. Stabilny, z rozbudowaną ilością funkcjonalności i jednocześnie obsługa techniczna zawsze pomoże, szczególnie na początku (ale też jest miesięczna wersja próbna do sprawdzenia), także dla mnie naprawdę fajna opcja
-
Ja ostatnio słyszę całkiem sporo dobrych opinii na temat takiego programu jak mega-tech.com. Słyszeliście o nim? Podobno można go przetestować za darmo. Program ten umożliwia wystawianie różnego rodzaju faktur - VAT, wdt, zaliczkowej, proforma, ZŁOM itp. A może ktoś z Was używa tego programu w codziennej pracy? I jak się sprawdza?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne
- ↳ Kancelarie adwokackie