Cześć!
Z jakiego programu korzystacie jeśli chodzi o efektywne rozwiązanie do fakturowania w swojej firmie? Zależy mi na stabilnym programie o szerokim zakresie funkcji do ogarnięcia też poszczególnych działów. Pomożecie, będę wdzięczny za konkretne wskazówki
Polecany program do fakturowania
Projektowanie stron WWW, konfiguracja sieci, sprzęt firmowy - polecamy firmy informatyczne.
- Emillo
Re: Polecany program do fakturowania
Jeżeli jesteście na etapie wyboru skutecznych propozycji w zakresie programu do fakturowania to polecam odwiedzić stronę od RafSoft https://www.rafsoft.net/ w przypadku którego będziecie mogli liczyć zarówno na najwyższa jakość, profesjonalne wsparcie ze strony obsługi i jednocześnie łatwość w codziennej pracy.
- SebastianMM
Post autor: SebastianMM »
W mojej opinii natomiast, jeżeli chodzi o wybór dobrego programu do fakturowania to zdecydowanie jestem za wspomnianym wcześniej RafSoft ze względu na rozbudowaną ofertę, świetne wersje programu w zależności od typu prowadzonej działalności. Profesjonalizm ze strony obsługi klienta i jednocześnie możliwość przetestowania go przez 30 dni zanim wykupimy licencję.
- Kalek
W mojej opinii również warto postawić na program RafSoft w przypadku którego będziecie mogli liczyć na dobrą jakość, profesjonalne podejście i dobrą cenę za licencję, którą jednocześnie można wykupić dopiero po przeprowadzeniu swoich testów. Pracuje nam się na nim dobrze i jak do tej pory błędy omijają nas szerokim łukiem.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne
- ↳ Kancelarie adwokackie