Jak skonfigurować serwer linuxa?
Projektowanie stron WWW, konfiguracja sieci, sprzęt firmowy - polecamy firmy informatyczne.
- lelum
Jak skonfigurować serwer linuxa?
Poszukuję firmy, która sprawnie zainstaluje i skonfiguruje mi serwer na linuxie. Znalazłam, póki co https://bezpiecznafirma.com.pl/ i zastanawiam się, czy warto? Może ktoś z was z nimi współpracuje i może coś więcej powiedzieć? Zależy mi na tym by obsługa techniczna była sprawna.
- wakacjedwa
Re: Jak skonfigurować serwer linuxa?
Post autor: wakacjedwa »
Czymś takim powinny zająć się profesjonalne firmy. Wbrew pozorom obsługa IT to bardzo ważna i dość trudna rzecz dla przeciętnej firmy czy użytkownika. Firmy takie jak ta link IT BCE z Wrocławia zajmują się odpowiednią konfiguracją systemów oraz rozwiązań, one mierzą się tym na co dzień a użytkownik z danej organizacji spotka się z tym pewnie raz czy dwa razy w życiu. Dlatego pewne kompetencje warto zlecić po prostu firmie zewnętrznej, zaoszczędzimy dzięki temu sporo czasu.
- tobiaszjablonski
Post autor: tobiaszjablonski »
Polecam skorzystać z pomocy firmy NSIX - https://nsix.pl/. Na pewno pomogą w konfiguracji oraz doradzą korzystne rozwiązania.
- TomaszH765
Post autor: TomaszH765 »
Polecam firmę NSIX Data Center. Posiadają rozbudowaną strukturę informatyczną i znają się na swojej pracy. Jestem z nich bardzo zadowolony.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne
- ↳ Kancelarie adwokackie