Konfiguracja serwera
Jak zareklamować firmę? Z pomocy jakiej firmy skorzystać? Gdzie szukać porady z zakresu marketingu w internecie?
- marcyś
Konfiguracja serwera
Jak nie radzisz sobie z konfiguracją serwera VPS to ten hosting https://www.statnet.pl/hosting , będzie dla Ciebie idealny . Dostajesz wszystko razem z administracją i bardzo prostą obsługą . Na pewno poradzisz sobie z obsługą.
- Kombon
Re: Konfiguracja serwera
My tez od nich korzystamy, akurat firma polska co dla mnie osobiście jest ważne i ma spore znaczenie a do tego mają ogromne doświadczenie w temacielajla pisze: ↑30 lip 2019, 20:43 ja mam hosting w nazwa.pl swietna sprawa, kazdemu polecam bo jakos uslug jest naprawde na wysokim poziomie
- mczay
Ja zakładając stronę internetową nie musiałem się martwić o konfigurację serwera bo wszystko wykonała za mnie obsługa techniczna w nazwa.pl gdzie mam wykupiony hosting. Działa szybko, polecam jak szukacie profesjonalnych rozwiązań.
- Kropkapodi
Post autor: Kropkapodi »
No dobry serwer to podstawa. Generalnie najlepiej sprawdzają się serwery dedykowane bo oferują dużą przestrzeń dyskową i działają stabilnie. Taki serwer możecie wykupić przez strone https://domeny.pl/serwer-dedykowany.html . Mają teraz bardzo fajny pakiet Gols z przestrzenią dyskową 2x2TB HDD z możliwością zamiany na ssd oraz opcją wzmocnienia o dodatkowe usługi. Plusem jest to, że firma zapewnia bezproblemowy kontakt i błyskawiczną pomoc techniczną w razie awarii. Na stronie znajdziecie pełną ofertę.
Wróć do „Firmy e-marketingowe”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne