Mieszkanie pod klucz w Szczecinie
Mieszkanie pod klucz w Szczecinie
Post autor: Iruśka »
Re: Mieszkanie pod klucz w Szczecinie
Post autor: hoża »
Post autor: aguuśka »
świetnie, że się odezwałaś, dzięki jakbym mgła prosić to napisz coś więcej jak wygląda taka współpraca ? ja już jakiś tam wstępny pomysł mam na to jak mieszkanie powinno wyglądać ale architektem nie jestem wiec jakaś profesjonalna porada na pewno się przydaaguuśka pisze: ↑19 lut 2021, 11:44 Też wpadłam na ten sam pomysł jakiś rok temu wtedy znajoma z pracy dała mi namiar na firmę NMSzczecin. Zgłosiłam się do nich i udało się podjąć współpracę bo zaoferowali mi naprawdę konkurencyjne warunki a ich oferta była najbardziej kompleksowa. także ze swojej strony szczerze polecam
Post autor: aguuśka »
No to super, ze masz już jakiś pomysł. Po to właśnie spotkasz się u nich z projektantem by wszystko wspólnie omówić i zaplanować. I na tym w sumie Twoje zadanie się kończy, Jak już zaakceptujesz stworzony projekt to oni zaczynają działać i go realizować nie musisz ich pilnować bo projektant sam się tym zajmie. Ty po wszystkim wprowadzasz się na gotowe Brzmi zachęcająco co ?Iruśka pisze: ↑24 lut 2021, 13:05świetnie, że się odezwałaś, dzięki jakbym mgła prosić to napisz coś więcej jak wygląda taka współpraca ? ja już jakiś tam wstępny pomysł mam na to jak mieszkanie powinno wyglądać ale architektem nie jestem wiec jakaś profesjonalna porada na pewno się przydaaguuśka pisze: ↑19 lut 2021, 11:44 Też wpadłam na ten sam pomysł jakiś rok temu wtedy znajoma z pracy dała mi namiar na firmę NMSzczecin. Zgłosiłam się do nich i udało się podjąć współpracę bo zaoferowali mi naprawdę konkurencyjne warunki a ich oferta była najbardziej kompleksowa. także ze swojej strony szczerze polecam
Post autor: krał »
Post autor: mała »
Nawet bardzo interesująco to brzmi powiem więcej, już do nich dzwoniłam i jesteśmy umówieni na spotkanie po świętach nie mogę się już doczekać aż ruszymy z tematem i będę już spokojna o to, ze niebawem wprowadzę się do mojego wymarzonego mieszkaniaaguuśka pisze: ↑25 lut 2021, 7:49No to super, ze masz już jakiś pomysł. Po to właśnie spotkasz się u nich z projektantem by wszystko wspólnie omówić i zaplanować. I na tym w sumie Twoje zadanie się kończy, Jak już zaakceptujesz stworzony projekt to oni zaczynają działać i go realizować nie musisz ich pilnować bo projektant sam się tym zajmie. Ty po wszystkim wprowadzasz się na gotowe Brzmi zachęcająco co ?Iruśka pisze: ↑24 lut 2021, 13:05świetnie, że się odezwałaś, dzięki jakbym mgła prosić to napisz coś więcej jak wygląda taka współpraca ? ja już jakiś tam wstępny pomysł mam na to jak mieszkanie powinno wyglądać ale architektem nie jestem wiec jakaś profesjonalna porada na pewno się przydaaguuśka pisze: ↑19 lut 2021, 11:44 Też wpadłam na ten sam pomysł jakiś rok temu wtedy znajoma z pracy dała mi namiar na firmę NMSzczecin. Zgłosiłam się do nich i udało się podjąć współpracę bo zaoferowali mi naprawdę konkurencyjne warunki a ich oferta była najbardziej kompleksowa. także ze swojej strony szczerze polecam
- balonik
Post autor: sąndra »
Post autor: nunuś »
Post autor: Kaska Kożko »
Post autor: Natuśka2 »
- balonik
warto, zdecydowanie warto u mnie już półmetek prac i wygląda to już teraz bardzo obiecująco nie mogę się doczekać aż będę mogła tu już zamieszkać na stałe dodam jeszcze od siebie tak na bieżąco, ze kontakt z firmą jest bezproblemowy na każdym etapie współpracy co też jest wg mnie bardzo istotne.sąndra pisze: ↑20 kwie 2021, 15:40 i ja z ciekawości zerknęłam sobie na ofertę tej firmy NMSZCZECIN. I chyba się zdecyduje bo jak sobie wszystko przeliczyłam to wychodzi na to, ze jakbym samodzielnie wszystko robiła i np wykupiła tylko sam projekt u architekta to w sumie kasa podobna. A ich realizacje robią wrażenie.
Post autor: Małek »
W Trójmieście z awaryjnym otwieraniem mieszkań pomoże wam ślusarz z najlepszeotwieranie. Dobrze że działają 24h, ostatnio w pomógł mi wieczorem dostać się do mieszkania w Gdańsku.nunuś pisze: ↑22 kwie 2021, 14:50 Ciekawe słowo, ten "klucz". I ciekawy, mały drobny przedmiot do czego wielkiego i drogiego. Nie zdarzyło Wam się, że zaginął w akcji? Ja niestety miewam z nim problemy i dlatego też muszę Wam powiedzieć, że namiar na nasze pogotowie zamkowe https://www.pogotowie-zamkowe-krakow.pl ... -mieszkan/ trzymam w 3-4 miejscach. Kto wie, co to będzie.
Post autor: Włodi »
-
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne