Szukam opinii o firmie BERGER HOLDING - ktoś może pracował u nich? Albo ma inne doświadczenia z tą firmą? Jakie jest Wasze zdanie o nich? Podzielicie się opinią?
Ja kupowałem od nich maszyny używane. To co było w opisie zastałem na miejscu. Nie było żadnej ściemy. Firma jest godna polecenia i naprawdę godna zaufania. Jeśli szukacie uczciwej, rzetelnej firmy to Berger Holding taki jest.
Jeśli chodzi o oferty pracy w tej firmie, to można znaleźć coś dla siebie. To grupa średnich przedsiębiorców zrzeszona w jedną całość. Uczciwa płaca za uczciwą pracę - tak mogę podsumować moje doświadczenia z nimi.
Miałem do czynienia z Berger beton - naprawdę bardzo, bardzo wysokiej jakości materiały, wszystko na czas i zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Świetna współpraca, o lepszej nie można nawet marzyć. Polecam.
Miałem przyjemność z tą firmą w zakresie: giełda nieruchomości. Można kupić od nich nieruchomości inwestycyjne czy przemysłowe. Dobre warunki, rzetelność i uczciwość. To moje obserwacje. Zdecydowanie warto wejść we współpracę z nimi.
Sporo ciekawych ofert pracy w Berger Holding. Ja mam z nimi naprawdę pozytywne doświadczenia. Zawsze umowa, zawsze wypłata na czas, żadnych machlojek czy płacenia pod stołem. Uczciwie i rzetelnie. Polecam współpracę.
Miałem do czynienia z tą firmą. Współpracę mieliśmy w zakresie: żwirownie. Jakość surowca kupowanego od BergerHolding przewyższał moje oczekiwania. Zdecydowanie udana współpraca i będę ją kontynuował.
Dla mnie ratunkiem była cementowania z rodziny Berger Holding. Bardzo dobrej jakości produkt. Super ceny. Zawsze wszystko na czas i w jak najlepszym porządku. Tak to właśnie powinno wyglądać.
Jeśli interesują Was maszyny używane w dobrych cenach, to szczerze polecam współpracę z BergerHolding. Stan maszyn jest dokładnie znany przed zakupem, wszystko jest w opisie, nie ma żadnych ukrytych wad. Ceny fajne, przystępne. Polecam.
W Berger Holding znajdziecie także nowoczesne wytwórnie mas bitumicznych. możecie im zaufać w stu procentach. To rzetelna i kompetentna firma w każdej swojej gałęzi działalności. Jestem pozytywnie zaskoczony jakością tej współpracy.
Zdecydowanie polecam współpracę z firmą Berger Holding, to jest świetna firma budowlana. Z tradycjami ale nowoczesna i innowacyjna. Można w pełni im zaufać.
Jeśli szukacie pracy jako kierownik budowy, kosztorysant, majster budowy - to zdecydowanie warto poszukać ofert pracy z Berger Holding. Jasne zasady, wypłata zawsze na czas, dobre warunki pracy.
Tak mają fajne oferty pracy jeśli chodzi o stanowisko np. mechanik maszyn budowlanych. Bardzo fajne warunki, wszystko to co na papierze to także w rzeczywistości, uczciwie i przejrzyście. Polecam.
Warto kupić od nich maszyny używane. Mają swoją giełdę takich maszyn. Opis w stu procentach zgadza się ze stanem faktycznym. Nie ma żadnych ukrytych wad czy niespodzianek.
Ciekawe oferty mają również jeśli chodzi o ich dział: giełda nieruchomości. Nieruchomości przemysłowe, budowlane, tereny inwestycyjne. Ogólnie rzetelna, uczciwa i profesjonalna firma.
Bardzo polecam grupę berger, najbardziej miałem do czynienia z Berger Beton - ponad 70 betoniarni. Wszystko zawsze na czas, doskonałej jakości. Taka współpraca to skarb!
Ich baza wysokiej jakości żwiru - Berger Rohstoffe to nasz podstawowy kontrahent. Jesteśmy niesamowicie zadowoleni z tego jak układa się współpraca, wysokiej jakości żwir, zawsze dotrzymują słowa, wszystko przejrzyste i uczciwe.
Mają super ofertę na stanowisko kierownik robót wodno-kanalizacyjnych. Można składać dokumenty w ciemno. Uczciwość i jasność zasad to ich wyróżnia na rynku. Umowa o pracę na pełen etat, żadnego kombinowania.
Polecam kupować u nich maszyny używane. Dokładnie wiedzą co sprzedają, nie ukrywają żadnych wad, żadnych usterek, wszystko dokładnie opisują w stu procentach rzetelnie. Polecam firmę.
Tak grupa Berger to solidny współpracownik w dziedzinie budowlanki. Oferty pracy jakie mają są naprawdę interesujące. To firma rzetelna. Mająca doświadczenie na rynku. Zdecydowanie ich polecam do współpracy, zarówno jeśli chodzi o kupno betonu, żwiru, budowę jak i pracę u nich.
Jeśli szukacie dobrej pracy na przykład jako kierownik budowy czy kierownik projektu to bardzo polecam firmę Berger Holding. Uczciwe zasady, uczciwe pieniądze, uczciwa praca.
Polecam współpracę z firmą Berger Beton - super dostawca, zawsze uczciwie na czas i za dobre stawki. To prawdziwi profesjonaliści. Jestem naprawdę zadowolony z tej współpracy.
Warto wejść we współpracę z Berger Grupa, to grupa zrzeszająca średnich przedsiębiorców. Bardzo atrakcyjna współpraca na gruncie budowlanym. Dzięki temu że działają w grupie mają fajniejsze oferty dla kontrahentów.
Jeśli prowadzicie firmę związaną z dostawami budowlanymi, to polecam nawiązanie współpracy z firmą Berger Holding. Dostawcy mogą się z nimi skontaktować i nawiązać współpracę. Polecam.
Można u nich kupić również maszyny używane. Dokładnie opisują stan maszyn. Wiecie na co się piszecie, nic nie kupujecie w ciemno. Stan faktyczny w stu procentach pokrywa się z opisem.
Polecam z oferty grupy Berger dział: giełda nieruchomości można kupić działki pod inwestycje, działki przemysłowe. Warto wejść we współpracę z tą firmą: jasne i przejrzyste zasady współpracy.
Jeśli interesuje Was stała współpraca z tą firmą to zajrzyjcie do działu podwykonawcy, można nawiązać taką stałą współpracę na dogodnych warunkach. Wystarczy się do nich zgłosić i być równie uczciwym jak oni.
Ja miałem do czynienia z tą firmą w temacie Cementownia. Super udana współpraca, zawsze wszystko na czas i bez problemów. Jestem niezwykle zadowolony, oby każdy kontrahent był taki.
Jesli prowadzicie działalność budowlaną, to naprawdę warto wziąć pod uwagę żwirownie z Grupy Berger, Berger Rohstoffe. Bardzo dobrej jakości surowiec, dostawy terminowe i bardzo przyzwoite ceny.
Jesli szukacie pracy w budowlance to praca w Berger Holding jest tym co chcielibyście znaleźć. Bardzo dobre warunki, jasne zasady, dobre traktowanie pracownika. Polecam.
Polecam współpracę z Berger beton, produkt naprawdę wysokiej jakości, dostawy na czas bez żadnych opóźnień, w wybranym przeze mnie terminie, bez żadnych problemów. To udana i długa współpraca. Polecam.
Ja miałem okazję i przyjemność współpracować z Berger Rohstoffe, kamieniołom, żwir, cementownia - super jakość. Doskonała współpraca, lepszej nie można sobie wymarzyć.
Aplikowałem na stanowisko kierownik robót bitumicznych. Zarówno sam proces rekrutacji jak i warunki pracy - na najwyższym poziomie. Mogę szczerze polecić pracę w Berger Holding. Możliwość rozwoju, płaca - wszystko zachęca do pracy u nich.
Wiem że dostawcy w takich firmach są zawsze chętnie poszukiwani, ale Berger Holding stawia na naprawdę solidnych dostawców. Współpraca z nimi to sama przyjemność: jasne zasady, dobre warunki, rzetelność i uczciwość. Polecam.
Jeśli interesują Was maszyny używane i chcecie kupić coś naprawdę godnego uwagi, to polecam giełdę firmy Berger. U nich nie kupujecie kota w worku, stan maszyn jest dokładnie opisany i zgodny ze stanem rzeczywistym.
Współpracowałem z tą firmą w temacie giełda nieruchomości. dobre oferty jeśli chodzi o tereny przemysłowe, działki pod inwestycje przemysłowe itp. Jestem zadowolony z tego jak to wyglądało. Polecam firmę.
Jeśli interesuje Was praca jako cieśla szalunkowy czy elektryk, to szczerze polecam firmę Berger Holding. Super warunki pracy, dobra wypłata, uczciwe zasady. Po prostu świetna firma, żeby w niej pracować.
Berger Bau Polska - super firma budowalna, bardzo nowoczesne, z ogromną wiedzą, doświadczeniem i kompetencjami. Wiedzą jak budować żeby było dobrze. Zdecydowanie polecam współpracę z nimi. Warto.
Polecam współpracę z Berger Beton. Bardzo wysoka jakość materiału, wszystko zawsze zgodnie z umową, na czas, bez opóźnień i w doskonałej komunikacji w tym wszystkim. To świetna firma. Bardzo godna polecenia.
Od dłuższego czasu szukasz odpowiedzi jak poradzić sobie z tym problemem ? Otóż mam dla Ciebie wspaniałą informację! Poświęciłem trochę swojego cennego czasu aby dowiedzieć się więcej na ten temat i o to są wyniki moich poszukiwań : https://perry.com.pl/category/tabletkar ... -tabletek/
Zdecydowanie warto kupić od nich maszyny używane. Bardzo dobre warunki zakupu, wszystko jasne i przejrzyste. Żadnych ukrytych wad i niedokładnego opisu stanu maszyny. Jestem zadowolony i na pewno do nich wrócę.
Gdybyście szukali firmy, która prowadzi wytwórnie mas bitumicznych to Berger Holding jest tą właściwą. Rzetelna, uczciwa firma z tradycjami na rynku, nowoczesne rozwiązania budowlane są ich znakiem rozpoznawczym. Polecam.
Z grupą Berger miałem do czynienia gdy zamawiałem Beton jakościowy. Oni mają około 70 betoniarni i dostarczany mi był bezpośrednio na plac budowy. Bardzo polecam współpracę z nimi.
Jeśli interesują Was Kruszywa to tylko Berger. Jakość, jakość i jeszcze raz jakość. Są słowni i rzetelni. Zdecydowanie firma godna polecenia i zaufania.
Gdybyście szukali pracy na stanowisku kierownik budowy, to szczerze mogę Wam polecić firmę Berger. Jasne zasady zatrudnienia, dobra płaca, dobra praca. Warto.
W przypadku gdy interesują Was maszyny używane, skorzystajcie z oferty firmy Berger. Mają swoją giełdę takich maszyn i warto przejrzeć co w niej mają. Będziecie zadowoleni.
Potrzebny Wam beton dostarczony bezpośrednio na budowę? Polecam Berger Beton - świetna firma. Bardzo rzetelna i solidna. Wszystkie dostawy zawsze są na czas, Zdecydowanie polecam.
Jestem zadowolonym klientem tej firmy. Mogę polecić ich kruszywa, beton itp produkty potrzebne na budowie. Szczerze: to świetna firma, świetna jakość, rzetelność. Nie mogę ich nie polecić. Są najlepsi.
Współpracowałem z tą firmą, bo byli potrzebnie podwykonawcy. Zdecydowanie polecam Wam taka współpracę. Rzetelnie, fachowo. Bardzo jasne, przejrzyste zasady współpracy. Zdecydowanie polecam.
Przejrzyjcie oferty pracy w tej firmie - bardzo warto u nich pracować. Płaca godna, warunki bardzo dobre, jasne zasady i dobra atmosfera pracy. Jestem zadowolony. Mogę ich polecić z czystym sumieniem.
Jeśli chodzi o jakość to zdecydowanie polecam ich beton i kruszywa. Będziecie w stu procentach zadowoleni z tego co otrzymacie. A ceny są przystępne, wręcz konkurencyjne. Wzorowa współpraca.