Pazurki
Ciekawe opinie i rekomendacje.
Re: Pazurki
Post autor: inieć »
Ja próbowałam robić sobie paznokcie sama, ale niestety nie umiem. Byłam nawet na kursie i nawet tam nie nauczyłam się, jak zrobić pazurki sama sobie. Po prostu nie mam takiej precyzji, dlatego na paznokcie chodzę do studio modelowania sylwetki Ladies First w Warszawie. Ich oferta jest kompleksowa, mają korzystne ceny, są rzetelni. Paznokcie ładnie i długo się trzymają, polecam.
Post autor: Aśka »
Robienie hybryd nie jest wcale takie trudne. Wystarczy trochę wprawy i dobre akcesoria do paznokci hybrydowych, a manicure będzie wyglądał i trzymał się jak od kosmetyczki. Ja swoją przygodę z robieniem paznokci zaczęłam ponad rok temu. Nie dość, że oszczędzam pieniądze na comiesięcznej wizycie, to jeszcze robienie manicure sprawia mi ogromną przyjemność.
Post autor: luśka96 »
Jeśli zamierzasz sama zabrać się za robienie paznokci, warto się na to zdecydować dopiero po zdobyciu niezbędnej wiedzy. Na stronie: https://4lomza.pl/index.php?wiad=59137 jest fajny artykuł, który polecam Ci na początku przeczytać. Sporo Ci wyjaśni, a Ty możesz dzięki niemu uniknąć podstawowych błędów.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne
- ↳ Kancelarie adwokackie