apteka online
Rekomendujemy najlepsze apteki internetowe i stacjonarne. Jak znaleźć najkorzystniejsze ceny leków? Dzielimy się doświadczeniami z zakupów.
- Marcjanna-64
apteka online
Post autor: Marcjanna-64 »
Jaka apteka online jest Waszym zdaniem naprawdę godna polecenia? Jaka ma dobre zaopatrzenie i świetne ceny? Zależy mi nie tylko na lekach na receptę ale także na wyrobach medycznych różnego rodzaju. Szuka takiej apteki, w której dostanę wszystko czego potrzebuję w dobrych cenach. Znajdę taką aptekę? Możecie mi polecić taką, w której Wy robicie tego typu zakupy?
Re: apteka online
Post autor: lusia0 »
nie korzystam z aptek online, wolę zakupy stacjonarne, na szczęście mam blisko DOZ i tam dosyć często kupuję, bo mają duży wybór i przystępne ceny, w obecnych czasach to na pewno dużo bardziej zwracam na to uwagę
Post autor: wróżka »
To tak jak ja, też zdecydowanie wolę zakupy stacjonarne, dlatego doz stacjonarny wygrywa. Oni mają też bardzo dobre ceny jeśli chodzi leki, leki na receptę i suplementy.
Post autor: jullla »
Ja sobie nie wyobrażam kupować leków online, tylko stacjonarnie i tylko w DOZie, tam mają najlepszą cenę na moje leki na receptę, kupuję też suplementy.
Post autor: Mewa »
Jakby co to w doz cały czas mają niskie ceny, robiłam tam niedawno zapas leków i suplementów i miło byłam zaskoczona przy kasie, więc póki co trzymam się tej apteki.
Post autor: miłek »
Regularnie przyjmuję różne suplementy. Mam zamiar zakupić coś takiego jak Neoglandyna. Produkt ten został mi polecany przez znajomego, i muszę przyznać, że okazał się strzałem w dziesiątkę. Naprawdę dobrze się sprawdza.
- orchidea
Warto dbać o zdrowie na każdym etapie życia. Każdy z nas szuka tańszych możliwości, w aptekach DOZ mają bardzo dobre ceny na leki, tam ceny zamiast rosnąć to maleją Na dodatek leki refundacyjne też są taniej niż u konkurencji.
Post autor: weroszka »
Zgadzam się, również widzę, że DOZ ma bardzo dobre ceny. Osobiście kupuję u nich stacjonarnie jest mi tak znacznie wygodniej i widzę, że ceny nie idą do góry.
Post autor: miłka »
Ja też mogę polecić DOZ, zdecydowanie najniższe ceny, wybór mają też bardzo dobry i zawsze dostanę to co potrzebuję w jednym miejscu. Kupuję tam zarówno leki, jak i suplementy.
Post autor: karliczka »
Ja jestem bardzo zadowolona z cen w dozie. Zresztą nie tylko ceny mają świetne, ale też zaopatrzenie. Zawsze u nich znajdę to, czego akurat potrzebuję ja lub moja rodzina
Post autor: baszka »
A w DOZie to kupujecie stacjonarnie? Bo ja zwykle tak, uważam, że wtedy są najlepsze ceny, zawsze mają to czego potrzebuję i to w super cenach. Rodzicom też kupuje leki w DOZie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne
- ↳ Kancelarie adwokackie