Co sądzicie na temat ZwCAD, czy jest to program warty uwagi oraz do jakich projektów go używacie?
Z góry dziękuję za odpowiedzi!
ZwCAD 2019 - co sądzicie o tym programie
Projektowanie stron WWW, konfiguracja sieci, sprzęt firmowy - polecamy firmy informatyczne.
- SebastianMM
- WojtekMr
Re: ZwCAD 2019 - co sądzicie o tym programie
Ja uważam, że to bardzo dobry wybór programu CAD o wysokiej funkcjonalności, stabilnym działaniem i do tego szerokim zakresem dodatkowych nakładek typu ZwTraffic, czy ZwGeo.
- Emillo
Jak najbardziej mogę zgodzić się z wypowiedzią poprzednika. Jak dla mnie program w pełni wystarczający ze wszystkimi nakładkami. Do tego miła i profesjonalna obsługa w razie potrzeb na początku, kiedy jeszcze się z nim zapoznawałem.
- Kosi
Ciekawy temat, chętnie dowiem się trochę więcej i mam nadzieję, że temat jeszcze nam się tutaj rozwinie i poznamy trochę więcej informacji na temat ZwCAD który z roku na rok niby jest coraz lepszy na tle konkurencji.
- SebastianMM
Post autor: SebastianMM »
Hmm może i warto byłoby sprawdzić jak to dokładnie działa oraz ile będę musiał na niego wydać z dodatkowymi nakładkami które będą mi potrzebne do pełni prac projektowych. Macie rację, że w sumie nic mnie ten test nie kosztuje bo pliki sa integralne z innymi programami tego typu. Od jutra odpalam i mam nadzieję, że po kilku dniach się do niego przekonam
- tygrys1913
Post autor: tygrys1913 »
Nie mogę nic znaleźć w tym zakresie. Nie pomogę Ci chyba tutaj.
Łatwiej ofiarujemy nasze serce niż nasze pieniądze.
- waranty
Najwięcej zależy od tego, jakie programy będą przydatne dla danej firmy. Bardzo dobre opinie posiada program Altium Designer z uwagi na funkcjonalność i wiele ułatwień usprawniających pracę. Firma, która jest jego autoryzowanym dystrybutorem oferuje kompleksowo również szkolenia dot. tego oprogramowania https://www.ccontrols.net/pl/szkolenia/ ... -designer/ . Myślę, że warto taką kompleksową ofertę rozważyć.
Post autor: JacekM »
Na ten moment pracujemy na programie ZwCAD 2022 i naprawdę skutecznie się rozwinął w najnowszej wersji. Jednocześnie zadbali o stabilność działania i szeroki zakres funkcjonalności o czym można dowiedzieć się na ich stronie oraz wersji próbnej na 30 dni. Ogólnie jak chcecie dowiedzieć się więcej na jego temat to polecam zajrzeć na https://cadpolska.pl/nowa-wersja-zwcad-2022/ gdzie bardzo dobrze został opisany wraz z nowo wprowadzonymi zmianami. Warto się przekonać i zadbać o jakość pracy
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne
- ↳ Kancelarie adwokackie