Kurs jazdy w Warszawie
Rekomendacje, opinie - polecamy najlepsze strony w internecie.
- Mina_88
Kurs jazdy w Warszawie
Kto z was uczył się jeździć w Warszawie? Jaką auto szkołę możecie mi polecić? Słyszałam, że bardzo fajni instruktorzy pracują w lejdis-gentleman-osk.pl. Zgodzicie się z tą opinią? Koniecznie dajcie znać.
- leoncja60
Re: Kurs jazdy w Warszawie
Robiłam w tej szkole prawo jazdy kategorii B, czyli tradycyjnie
Nietrudno było mi zdać egzamin, a zawdzięczam to przede wszystkim wspaniałym i sympatycznym instruktorom, którzy wszystko potrafili dokładnie wytłumaczyć. Super szkoła.

Post autor: Majówka_8523 »
Ja tam zrobiłem prawko w zeszłym roku. Powiem szczerze, że wszystko załapałem praktycznie od razu i nie miałem problemu z testami.Mina_88 pisze: ↑01 sty 2021, 18:52 Kto z was uczył się jeździć w Warszawie? Jaką auto szkołę możecie mi polecić? Słyszałam, że bardzo fajni instruktorzy pracują w kurs na pojazdy uprzywilejowane. Zgodzicie się z tą opinią? Koniecznie dajcie znać.
- becon
Ja teraz robiłem kurs w Motostart na Racławickiej, było całkiem fajnie, zwłaszcza że instruktor nauczył mnie też jak odpalać auto zimą czy jak jeździć po śliskich drogach, teraz niczego się już nie boję a wiem że niektórzy wolą jeździć komunikacją jak śnieg pada

- Willy Wonka
Post autor: Willy Wonka »
Ja akurat robiłem kurs w Poznaniu w szkole jazdy https://www.zdajprawko.pl/. Zdecydowanie mogę ich polecić - potrafią wszystko dobrze wytłumaczyć i nauczyć, nawet jeśli ktoś nigdy wcześniej nie jeździł samochodem. Egzamin zdałem bezproblemowo i za pierwszym razem.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne
- ↳ Kancelarie adwokackie