Zwiększenie świadczenia alimentacyjnego - prawnik Łódź
Wszystko o najlepszych adwokatach i prawnikach.
- Mediolanczyk
Zwiększenie świadczenia alimentacyjnego - prawnik Łódź
Post autor: Mediolanczyk »
Witam! Czy znacie dobrego adwokata z Łodzi? Chodzi o zwiększenie świadczenia alimentacyjnego.
- Yuuka
Re: Zwiększenie świadczenia alimentacyjnego - prawnik Łódź
U mnie sprawę rozwodową i też od razu ustalenie alimentów prowadziła pani adwokat Monika Kitscha-Kwasiborska. U nas na szczęście było polubownie, ale kilka spraw i tak było.
- Mediolanczyk
A masz do niej jakieś namiary? U mnie niestety za polubownie nie będzie
- Mediolanczyk
Dzięki wielkie! A powiedz mi proszę - jak u niej z kosztami?Yuuka pisze: ↑06 sty 2020, 20:42 Pewnie, tutaj: http://www.lodz-adwokat.pl/ znajdziesz wszystkie namiary. Specjalizuje się w prawie rodzinnym więc jeżeli znajdzie czas to na pewno Ci pomoże.
- Yuuka
Ciężko to wycenić, bo wszystko zależy od konkretnej sprawy, ile rozpraw, co trzeba przygotować itd. Ja ogólnie byłam zadowolona, nie było drogo, ale też doświadczenia przecież z różnymi prawnikami nie mam.Mediolanczyk pisze: ↑06 sty 2020, 21:04Dzięki wielkie! A powiedz mi proszę - jak u niej z kosztami?Yuuka pisze: ↑06 sty 2020, 20:42 Pewnie, tutaj: http://www.lodz-adwokat.pl/ znajdziesz wszystkie namiary. Specjalizuje się w prawie rodzinnym więc jeżeli znajdzie czas to na pewno Ci pomoże.
- Mediolanczyk
No w sumie racja. Jutro spróbuję do tej pani adwokat zadzwonić i popytać się o szczegóły. Mam nadzieję, że będzie miała czas. Zależy mi żeby ze sprawą ruszyć jak najszybciej.
- Yuuka
Naprawdę to dobra pani adwokat, więc nie musisz się obawiać. Jak znajdziecie czas oczywiście. Życzę powodzenia!Mediolanczyk pisze: ↑06 sty 2020, 21:10 No w sumie racja. Jutro spróbuję do tej pani adwokat zadzwonić i popytać się o szczegóły. Mam nadzieję, że będzie miała czas. Zależy mi żeby ze sprawą ruszyć jak najszybciej.
swanson kolagen
- markowa
To już zależy od rodzaju pomocy prawnika, zależy o jaką sprawę chodzi gdyż nie każdy prawnik zajmuję się wszystkimi sprawami. Z tego co wiem, to dużą popularnością cieszy się adwokat głogów, chociaż sama jeszcze nie miałam okazji korzystać z ich usług.
- natik
W podobnej sprawie ja zgłosiłam się do kancelarii Sobczak Maciejewska w Łodzi. Tam doświadczoną osobą jeśli chodzi o prawo rodzinne jest p. Małgorzata Maciejewska i to ona zajmowała się moją sprawą. Bardzo rzetelnie od początku do końca prowadziła sprawę, z pozytywnym dla mnie zakończeniem. To dużo jak widać jak największą chęć pomocy, indywidualne podejście do sprawy i zaangażowanie. Dlatego szczerze polecam usługi tej kancelarii, tym bardziej że jak czytałam zakres usług mają bardzo szeroki.
- maciąg
W sprawach związanych z finansami specjalizuje się krakowska kancelaria prosperitas. Między innymi pomaga frankowiczom w odfrakawianiu lub anulowaniu kredytów. Sprawy nie są łatwe, bo banki nie przyznają się do błędu, ale po ostatnim orzeczeniu TSUE stały się jakby prostsze.
Wróć do „Kancelarie adwokackie”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne