Kredyt we frankach - pomoc

Wszystko o najlepszych adwokatach i prawnikach.
Awatar użytkownika
Fortunat1991

Kredyt we frankach - pomoc

Post autor: Fortunat1991 »

Cześć forumowicze, czy ktoś z was nadal zmaga się z tymi wszystkimi konsekwencjami związanymi ze wzięciem kredytu we frankach? Wiem, że sporo osób jeszcze nie dało rady się z tym uporać i ja jestem niestety jedną z nich. Ostatnio wpadła mi w oko kancelaria kredyty frankowe Lubin i przyznam szczerze, że nawet nie wiedziałem, że nie muszę całej procedury załatwiać tam, gdzie się znajduje siedziba banku. Macie to za sobą? Podzielicie się doświadczeniami?
wew3432

Re: Kredyt we frankach - pomoc

Post autor: wew3432 »

W takim razie, jeśli tylko mówimy o kredytach, to polecam zainteresować się informacji kredytowymi na stronie creditspace.pl. Okazuje się, że takie informacje są bardzo potrzebne i coraz więcej osób właśnie po taką pomoc aktualnie sięga.
realnaa

Post autor: realnaa »

Dla mnie oczywistym jest, że nie mamy jakiś tam możliwości, które będą powodować u nas komplikacje, ale jak dla mnie, to warto sobie powiedzieć, że dziś nawet kredyt w złotówkach jest trudny do spłaty. Pomoc złotówkowiczom została nawet uruchomiona. Czasem można po prostu sobie powalczyć z wciąż rosnącymi odsetkami i opłatami kredytowymi.
ulinkaa

Post autor: ulinkaa »

U mnie na przykład sporo trzeba zrobić, ale nie wiem, czy mi się uda, bo jednak kalkulator frankowy muszę sprawdzić, a nie ze wszystkim mogę sobie poradzić. Dlatego dajcie mi znać, co wiecie, jakie mamy opcje i co możemy po prostu ogarnąć. Dajcie namiary, ja chętnie dowiem się, jak to ma wyglądać.
Marcin2818

Post autor: Marcin2818 »

Pamiętacie taką zmianę w świecie finansów dotyczącą wskaźnika referencyjnego? Zamiast tradycyjnego LIBOR na wskaźnik SARON - https://www.pap.pl/mediaroom/czym-jest-saron To odzwierciedlenie rzeczywistych stawek na rynku międzybankowym i wprowadza większą przejrzystość oraz niezależność w ustalaniu oprocentowania kredytów we obcych walutach.
Taki

Post autor: Taki »

Informacja dla przedsiębiorców: ING Bank Śląski uruchomił nową ofertę kredytową opartą na wskaźniku WIRON. Pełne informacje dostępne są tutaj https://www.temi.pl/material-zewnetrzny ... z-dostepny więc dobrze jest o tym wiedzieć. Kredyt ten może być korzystnym rozwiązaniem dla firm potrzebujących dodatkowego wsparcia finansowego. Oferta wydaje się być konkurencyjna, więc warto rozważyć ją w kontekście własnych potrzeb biznesowych.
poison

Post autor: poison »

Kancelaria frankowa to instytucja, która Wam pomoże z kredytem frankowym. Mam nadzieję, że macie to na uwadze, bo nie jest wcale łatwym powiedzieć, że to jest konkretne działanie na poczet pozbycia się kredytu, ale moim zdaniem będzie to naprawdę dobrym rozporządzeniem. Co sądzicie na ten temat?
ODPOWIEDZ