Adidasy
Jaki strój sportowy wybrać? Gdzie kupić sprzęt sportowy? Wątek dla wszystkich wielbicieli aktywności fizycznej.
Re: Adidasy
Post autor: Zońka »
Różnie, moja szafka na buty to głównie właśnie obuwie sportowe
Większość w bardzo dobrym stanie, ale część np. rozklejona. Jakim klejem mogę je uratować?

Post autor: żaneta »
Moze tadam? Moim zdaniem to idealny klej do butów sportowych. Szybko wiąże i dobrze trzyma, mam niektóre buty sklejone już ponad rok temu
handel domenami forum
handel domenami forum
- Gina
Zazwyczaj wszystkie buty zamawiam w internecie, ale zazwyczaj mam problem z wyborem odpowiedniego rozmiaru, bo okazuje się, że rozmiar 38 nie zawsze wygląda tak samo. Interesujący poradnik na ten temat znalazłam tutaj https://blog.panpablo.pl/jak-dobrac-roz ... o-rozmiar/ . Są tam podane wymiary stopy w centymetrach i są informacje, jak ją mierzyć, aby dobrać odpowiednio buty.
Post autor: piłka »
Czy te buty sklejone nie stają się jakieś sztywne i mało elastyczne?żaneta pisze: ↑30 lis 2020, 15:04 Moze tadam? Moim zdaniem to idealny klej do butów sportowych. Szybko wiąże i dobrze trzyma, mam niektóre buty sklejone już ponad rok temu
Absolutnie nie, nie zauważyłam żadnej róznicy w użytkowaniu. Są tak samo sprężyste i elastyczne jak wcześniej.
Post autor: piłka »
Dzięki, kupiłam ten klej, skleiłam buty i już kilka razy w nich ćwiczyłam, rzeczywiście nie ma różnicy, wciąż są elastyczne, jakby nigdy nie były naprawiane
Super, ciesze się, ze mogłam pomóc. Jeszcze dodam, że ten klej też wytrzymuje spokojnie mycie i nawet pranie w pralce, ja mam akurat program do butów.
- Greta
Damskie czy męskie Cię interesują? Wiem, że w PanPablo mają teraz świetne wyprzedaże. Tu https://panpablo.pl/pol_m_Winter-Sale_B ... -1399.html masz bezpośredni namiar na sneakersy męskie. Ale w promocji są też modele damskie. Sporo możesz zaoszczędzić.
Post autor: oetądam »
Witam! Kagoć, klej TADAM® kupisz m.in. w sklepach internetowych, a także stacjonarnych punktach: kioskach, sklepach motoryzacyjnych, metalowych, oferujących farby oraz lakiery, marketach budowlanych i sklepach elektrycznych.
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: Tomuś98 »
Większość osób nosi adidasy, ponieważ są wygodne i pasują praktycznie do każdego ubioru. Jeśli będziecie szukać sklepu z butami męskimi to warto rzucić okiem na https://tomar-sport.pl/pol_m_Buty-Meski ... e-229.html
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne
- ↳ Kancelarie adwokackie