Ozonowanie pomieszczeń
Urządzasz mieszkanie, budujesz dom? W tym wątku znajdziesz wszystkie niezbędne informacje o solidnych firmach budowlanych.
- sanderka
Ozonowanie pomieszczeń
Ozonowanie pomieszczeń skutecznie neutralizuje odchody i wylinki roztoczy które są sprawcami alergii, a dodatkowo zabieg ten w moim domu sprawił , że pozbyłam się zapachu pleśni. Jestem ciekawa, czy i wy mieliście już okazję korzystać z tego typu usług? Jeśli nie, to koniecznie sprawdźcie ofertę Airozone. Myślę, że zainteresuje was równie mocno, jak mnie.
Re: Ozonowanie pomieszczeń
Post autor: Elśka »
Ozonowanie jest bardzo ważne szczególnie teraz, w dobie koronawirusa - słyszeliście, że ozon niszczy koronawirusa? Sprawdza się do dezynfekcji pomieszczeń, w naszej firmie zajmują się tym fachowcy z Green Style z Warszawy http://greenstyle.com.pl/ozonowanie-warszawa/ naprawdę polecam współpracę z nimi.
- Agnieszka09
Post autor: Agnieszka09 »
Mogę polecić firmę AirOzone, to profesjonaliści i wszystko robią bardzo dokładnie, to profesjonaliści. Są bardzo punktualni i dobrze wykonują powierzone im zadanie.
Post autor: Paweł »
Raz na jakiś czas firma https://vector-uslugi.pl/usuwanie-zapac ... -mieszkan/ wykonują ozonowanie u mnie w biurze. Przez klimatyzację/ ogrzewanie namnaża się sporo bakterii oraz kurzu, a dodatkowo teraz w dobie pandemii jest to jeszcze bardziej potrzebne. Świetna firma, rzetelnie podchodzą do pracy, chętnie też odpowiadają na pytania klientów.
- galadriela
Post autor: galadriela »
ozonowanie super sprawa, warto jeszcze zainwestowac w ogrzewanie odpowiednio
ja ogrzewam pelletem od maximer i mam cieplutko w domciu cały czas.

Post autor: Fośka »
Nawet takie ozonowanie salonu kosmetycznego w naszych czasach jest bardzo potrzebne. Widziałam ciekawe propozycje ozonowanie salonów kosmetycznych ostatnio w sieci. Artykułów też jest sporo na ten temat w sieci i warto o tym czytać i stosować takie rozwiązania dla bezpieczeństwa naszego i innych.
Post autor: Łewa »
Oczywiście i korzystam regularnie, w dobie koronawirusa to jest naprawdę potrzebne. Korzystam z usług firmy Green Style http://greenstyle.com.pl/ozonowanie-warszawa/ i bardzo polecam.sanderka pisze: ↑28 lis 2019, 12:06 Ozonowanie pomieszczeń skutecznie neutralizuje odchody i wylinki roztoczy które są sprawcami alergii, a dodatkowo zabieg ten w moim domu sprawił , że pozbyłam się zapachu pleśni. Jestem ciekawa, czy i wy mieliście już okazję korzystać z tego typu usług?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firmy medyczne
- ↳ Firmy motoryzacyjne
- ↳ Firmy odzieżowe
- ↳ Firmy e-marketingowe
- ↳ Firmy budowlane
- ↳ Firmy sportowe
- ↳ Firmy turystyczne
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Firmy informatyczne
- ↳ Kancelarie adwokackie